CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

Friday, July 9, 2010

Di suatu pagi...

ha..ha..ha....ni suatu pagi beberapa bulan yang lalu....masa ni qaseh pon x pandai jalan lagi...skrang dah boleh belari...tgk dalam folder ada gambar ni saja nak tempek kat blog ni....







hehehe..sweet je mr bsir layan anak dara dia..tp sbenarnya angin jer anak dia nak tolak stroller tu....qaseh...qaseh...

5 comments:

ira said...

makin besar makin comel qaseh....

Cheedah said...

dah berapa umoq anak hang achik?kejap ja kan..aritu jumpak kecit lagi :)

Jiey Mien said...

Salam Ramadhan,

COmey nya Qaseh!!

P/s - Thanks coz sudi mendoakan Rayyan Ariff.. Hanya tuhan dapat membalasnya. :-)

http://kernakasihkita.blogspot.com

gee ryder said...

comel jer tolak stroller...

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)